Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τρόμος και αθλιότητα στον ΣΑΔΑΣ

Ή πως από το «Δεν έχουμε λεφτά ούτε για να βγάλουμε το περιοδικό Αρχιτέκτονες» φτάσαμε στην ίδρυση παρασυλλόγου/εταιρείας στη θέση του ιστορικού ΣΑΔΑΣ και μάλιστα με τη βοήθεια τραμπούκικων μεθόδων εφαρμογής. Περισσότερα για τα έργα και τις ημέρες της θλιβερής διοίκησης του συλλόγου, με χρονολογική σειρά, εδώ, στο παρακάτω (mail που στάλθηκε στην ανοιχτή συνέλευση μηχανικών), και τέλος, στην καταγγελία εδώ:

Απρόκλητος και άθλιος τραμπουκισμός του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στο ΔΣ του συλλόγου αρχιτεκτόνων Συνοδινού με βρισιές και χειροδικία προς το μέλος το συλλόγου Γ. Πάνου αλλά στη συνέχεια και προς άλλους συναδέλφους και συναδέλφισσες. Φαίνεται ότι εκεί που τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζει ο φασισμός. Είναι προφανές ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου που ανάλογα έχει συμβεί και στο παρελθόν δεν μπορεί να είναι αποδεκτή για μέλος του ΣΑΔΑΣ και πόσο μάλλον του ΔΣ του, και ζητάμε την αποπομπή του από τον σύλλογο δια των αρμοδίων γι' αυτό οργάνων.

Το περιστατικό αν και μοναδικό ως προς την ακρότητά του δεν μπορεί να θεωρηθεί και τυχαίο καθώς το τελευταίο διάστημα και εν όψη των επικείμενων εκλογών επιχειρούνται ποικίλα μικρά και μεγάλα πραξικοπήματα προκειμένου να "διευθετηθούν" δεσμεύσεις και στρατηγικές που οδηγούν στην διάλυση του συλλόγου και το άνοιγμα προς την νεοφιλελευθερη εισαγωγή της επιχειρηματικότητας ως κεντρικής "πολιτικής" επιλογής.

Τόνια Κατερίνη μέλος του ΔΣ ΣΑΔΑΣ και αυτόπτης της σημερινής αθλιότητας (15/9/2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου